Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
伍華
Ng Wa
 
Filmography (1935-1958)
 
  攝影 (11 films)
    一夜風流 (1935)    
    回首當年 (1935)    
    婦人心 (1936)    
    神鞭俠 (1936)    
    民族女英雄 (1937)    
    焦土抗戰 (1937)    
    代代平安 (1938)    
    傀儡夫人 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    癡兒女(上集) (1943)    
    復員淚 (1947)    
  錄音 (2 films)
    希望在人間 (1949)    
    三毛學生意 (1958)    
  導演 (6 films)
    夫榮妻未貴 (1948)    
    曲終魂斷 (1948)    
    神秘婦人心 (1948)    
    相依為命 (1949)    
    明珠淚痕 (1951)    
    人海狂潮 (1951)    
  編劇 (3 films)
    曲終魂斷 (1948)    
    神秘婦人心 (1948)    
    相依為命 (1949)