Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白虹(2)
Pai Hung (1)  ♀
Aliases:  王寶蓮





 
Filmography (1957-1976)
 
  演員 (30 films)
    薛仁貴征東 (1957)    
    小情人逃亡 (1957)    
    夜來香 (1957)    
    火葬場奇案 (1957)    
    乞丐與藝妲 (1958)    
    寶島姑娘 (1958)    
    可憐的青春 (1958)    
    黑貓與黑狗 (1958)    
    歌場妖姬 (1959) ... 顏如玉
    鈔票滿天飛 (1959)    
    蜈蚣蛤仔蛇 (1959)    
    心心相印 (1959)    
    王先生到香港探親 (1959)    
    兩儍艷福 (1960) ... 小虹
    大俠梅花鹿 (1961) ... 鹿小姐
    媽媽為著你 (1962)    
    鬼新娘 (1964) ... 革命志士
    天字第一號 (1964) ... 李翠英
    子 (1964)    
    女乞丐 (1965)    
    大色藝妲 (1966)    
    藍與黑(上) (1966) ... 高小姐
    情報員白牡丹 (1966)    
    藍與黑(下) (1966) ... 高小姐
    天字第一號 4:假鴛鴦 (1966)    
    圓仔花 (1968)    
    小情人逃亡 (1968)    
    揚子江特一號 (1971)    
    方世玉 (1972) ... 苗翠花
    傳奇方世玉 (1976)