Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
五玉麟
Alan Wu Yu-Ling  ♂
Aliases:  伍玉麟
 
Filmography (1973-1989)
 
  監製 (12 films)
    十大掌門闖少林 (1977)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    英雄對英雄 (1981)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    武儈 (1984)    
  策劃 (7 films)
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    十二生南 (1978)    
    採陽女幫主 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    我在江湖 (1989)    
  出品人 (5 films)
    南海島血書 (1979)    
    貓靈 (1980)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    我在江湖 (1989)    
  執行監製 (1 film)
    黃砂塵 (1973)