Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賀雲泰
Ho Wan-Tai  ♂
Aliases:  賀泰





 
Filmography (1965-1982)
 
  製片 (4 films)
    發窮惡 (1979)    
    知法犯法 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    賊性 (1982)    
  副導演 (6 films)
    生死關頭 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    出冊 (1977)    
    白粉雙雄 (1978)    
    家法 (1979)    
  場記 (2 films)
    遊戲人間三百年 (1975)    
    大毒后 (1976)    
  演員 (30 films)
    紅伶淚 (1965)    
    鴛鴦劍俠 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    香江花月夜 (1967)    
    特警零零九 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    青春鼓王 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    千面大盜 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    千面魔女 (1969)    
    荒江女俠 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    大內高手 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    群英會 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 楊家男兵
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    生死關頭 (1974)    
    天天報喜 (1974)    
    大毒后 (1976)    
    池女 (1976)