Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余津
Yu Chun  ♂
Aliases:  余雲
 
Filmography (1965-2000)
 
  攝影 (40 films)
    黑豹 (1969)    
    楓林渡 (1969)    
    殺戒 (1970)    
    明日天涯 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    空中少爺 (1974)    
    冬戀 (1974)    
    鐵漢柔情 (1975)    
    天才與白痴 (1975)    
    盲女奇緣 (1975)    
    出冊 (1977)    
    四大猛龍 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    踢館 (1979)    
    梅花螳螂 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    金虎門 (1979)    
    天堂夢 (1980)    
    飛天拳 (1980)    
    一笑一拳 (1980)    
    猿搴 (1980)    
    勇立忍者 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    黑豹飛客 (1981)    
    線人 (1981)    
    大兄出道 (1981)    
    我叫雙腿 (1982)    
    花劫 (1982)    
    盲龍啞虎 (1982)    
    小生作反 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    君子好逑 (1984)    
    奸人本色 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    特區愛奴 (1992)    
    蝦碌情聖 (1993)    
    舞男真戛目 (1993)    
    女飛虎 (2000)    
  錄音 (1 film)
    天堂、地獄、水晶宮 (1965)