Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶述
Tao Shu  ♀





 
Filmography (1964-1995)
 
  演員 (78 films)
    天字第一號 (1964)    
    幾度夕陽紅 (1966) ... 李夢竹的奶媽
    幾度夕陽紅大結局 (1966) ... 李夢竹的奶媽
    情關 (1968)    
    巫山點點愁 (1968)    
    破曉時分 (1968)    
    今天不回家 (1969) ... 洪敬德岳母
    黑牛與白蛇 (1969) ... 馮二奶奶
    濟公活佛 (1969)    
    姜子牙下山 (1969) ... 馬氏
    我還是永遠愛?你 (1969)    
    青葉子 (1969)    
    丈夫與我 (1969)    
    八美圖 (1969)    
    再見台北 (1969) ... 石奶奶
    福祿壽 (1969)    
    全家福 (1969)    
    添福添壽 (1970)    
    像霧又像花 (1970)    
    我要結婚 (1970)    
    再見阿郎 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    吉人天相 (1970)    
    单身女郎 (1970)    
    貓與丈夫 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970) ... 雪嶺醜婆
    苦情花 (1970)    
    太太回娘家 (1970)    
    歌王歌后 (1970)    
    妹妹要我嫁 (1970) ... 張媽
    最長的約會 (1971)    
    家家有本難唸的經 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    我心碎了 (1971)    
    騙術奇譚 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 無情婆婆
    吉屋招租 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    甘羅拜相 (1971)    
    騙術大王 (1971)    
    母與女 (1971)    
    唐山五兄弟 (1972)    
    鬼馬女歌手 (1972)    
    東西南北風 (1972)    
    小淘氣 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 李媽
    霹靂小子 (1974) ... 馬大娘
    近水樓台 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    擒兇 (1974)    
    為君愁 (1974)    
    愛的小屋 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    誰家母雞不生蛋 (1975)    
    夢醒情未了 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    海韻 (1976) ... 李媽
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    早安台北 (1979) ... 石奶奶(院長)
    成功嶺上 (1979)    
    春之晨 (1979)    
    結婚三級跳 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    十萬山風雲 (1980)    
    心酸酸 (1980)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981)    
    夢的衣裳 (1981) ... 紀媽
    阿財笑譚 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    九彎十八轉 (1982)    
    燃燒吧,火鳥 (1982) ... 秋娥
    鄉下阿郎 (1983)    
    瘋狂大作秀 (1986)    
    煉獄天使 (1987)    
    打通關 (1990)    
    紅柿子 (1995)