Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁少松
Leung Siu-Chung (1)  ♂





 
Filmography (1957-1991)
 
  動作設計 (59 films)
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    楓林渡 (1969)    
    獨臂神尼 (1969)    
    玉女劍 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    小魔俠 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    快劍 (1969)    
    神劍游龍 (1970)    
    斷魂刀 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    鐵膽神龍 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    黑名單 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    葫蘆神仙 (1972)    
    黑靈官 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    群英會 (1972)    
    猛虎下山 (1973)    
    大徐害 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    師兄出馬 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    女英雄飛車奪寶 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    古靈精怪女煞星 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    大鐵牛 (1974)    
    大小遊龍 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    廣東十虎 (1978)    
    大路強人 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    豬仔血淚 (1979)    
    手指拗出 (1981)    
  演員 (22 films)
    豬八戒招親 (1957)    
    清官斬節婦 (1958)    
    闔家有喜 (1959)    
    花燈照玉郎 (1959)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 毒魔啞煞
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    第一劍 (1967)    
    觀世音 (1967)    
    鐵面無私包公審烏盤 (1967) ... 賊首
    斷魂谷 (1968)    
    追魂鏢 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    盜璽 (1969)    
    十四女英豪 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    豬仔血淚 (1979)    
    致命金剛拳 (1985)    
    英雄好漢 (1987)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    我老婆唔係人 (1991)