Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
康大同
Hong Dai-Tung  ♂
Aliases:  康同





 
Filmography (1971-1979)
 
  製片 (11 films)
    夜女郎 (1972)    
    黑豹 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    樀星 (1975)    
    一代俠女 (1977)    
    樓上樓下 (1979)    
    忘憂草 (1979)    
    摘星 (1979)    
  演員 (17 films)
    頭條好漢 (1971)    
    黑白雙俠 (1971)    
    說謊的丈夫 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    爬山虎 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    英雄本色 (1973)    
    虎拳 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    少林和尚 (1974)    
    兩虎惡鬥 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    黑龍會 (1976)    
    一代俠女 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
  策劃 (2 films)
    踩在夕陽里 (1978)    
    樓上樓下 (1979)    
  執行監製 (1 film)
    人在天涯 (1977)