Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫壽山
Samuel Suen Sau-San  ♂





 
Filmography (1975-1991)
 
  動作設計 (2 films)
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
  助理指導 (2 films)
    龍的影子 (1981)    
    小鬼大哥大 (1990)    
  演員 (17 films)
    馬哥波羅 (1975)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    功夫七戒 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    蓋世奇花 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    金粉遊龍 (1982)    
    好小子II (1986)    
    海口人 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    福星威龍 (1991)    
    大哥讓位 (1991)