Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
孫壽山
Samuel Suen Sau-San  ♂




 
Filmography (1975-1991)
 
  動作設計 (2 films)
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
  助理指導 (2 films)
    龍的影子 (1981)    
    小鬼大哥大 (1990)    
  演員 (15 films)
    馬哥波羅 (1975)    
    江湖漢子 (1977)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    金粉遊龍 (1982)    
    好小子II (1986)    
    海口人 (1989)    
    小鬼大哥大 (1990)    
    大哥讓位 (1991)    
    福星威龍 (1991)