Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉照旭
Clement Yip Chiu-Yuk  ♂
Aliases:  葉昭旭





 
Filmography (1972-1990)
 
  演員 (66 films)
    獨臂拳王 (1972)    
    野虎 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    夢游女殺手 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    八國聯軍 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    龍王三太子 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    五花箭神 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    香火 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    臥龍斬 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    金劍 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    蓋世奇花 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    情人,看刀 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    小生獻醜 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    春戲 (1989)    
    過河小卒 (1990)