Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉照旭
Clement Yip Chiu-Yuk  ♂
Aliases:  葉昭旭





 
Filmography (1972-1994)
 
  動作設計 (1 film)
    暗殺兵團 (1994)    
  演員 (69 films)
    獨臂拳王 (1972)    
    怒娃 (1973)    
    勢不兩立 (1973)    
    決不低頭 (1973)    
    野虎 (1973)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    賊賊賊 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    夢游女殺手 (1974)    
    洪拳小子 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    日落紫禁城 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    名門正派 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    太極氣功 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    十八羅漢拳 (1978)    
    衝破功夫城 (1979)    
    秘帖 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    香火 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    辣手小子 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    金劍 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    蓋世奇花 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    寒山飛狐 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    天龍地虎 (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    春戲 (1989)    
    過河小卒 (1990)