Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛炮
Ko Pao  ♂
Aliases:  葛砲,  葛曉鐘,  葛曉中,  高炮,  葛士豪,  葛復中





 
Filmography (1971-1984)
 
  動作設計 (14 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    龍門風雲 (1975)    
    妙手千金 (1975)    
    神環 (1976)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    大太監 (1976)    
    武林客棧 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
  導演 (7 films)
    鷹拳 (1978)    
    功夫七戒 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    私生子 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    鬼符身 (1984)    
  演員 (30 films)
    刺蠻王 (1971)    
    黑吃黑 (1972)    
    鐵拳 (1972)    
    黑巷 (1972)    
    剋星 (1973)    
    黑路 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    英雄榜 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    大太監 (1976)    
    神環 (1976)    
    血玉 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    舞拳 (1979)    
  策劃 (1 film)
    飛燕雙嬌 (1978)