Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
紅薇
Hung Mei (1)  ♀
Aliases:  羅珍





 
Filmography (1942-1989)
 
  演員 (113 films)
    春 (1942) ... 楊奶媽
    秋 (1942)    
    錦繡前程 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 孟媳
    凌波仙子 (1943) ... 王太太
    夢遊天國 (1948)    
    紅粉盜 (1948) ... 大剛妻
    錦繡天堂 (1949) ... 郭妻
    小二黑結婚 (1950) ... 金旺妻
    王氏四俠 (1950) ... 農民/王龍妻
    雨夜歌聲 (1950) ... 王大嬸
    十三太保 (1951)    
    玫瑰花開 (1951) ... 李母
    孽緣 (1952)    
    月兒彎彎照九州 (1952) ... 富孀
    此恨綿綿 (1952)    
    一家春 (1952)    
    一刻春宵 (1952)    
    近水樓台 (1952) ... 王母
    白蛇傳(續集) (1952)    
    媽媽不要走 (1952) ... 劉鄧氏
    逃婚 (1952) ... 丁太太
    新母性 (1952) ... 劉鄧氏
    婦人心 (1952) ... 露絲
    新娘萬歲 (1952) ... 文霞母
    拜金的人 (1952)    
    彩鳳還巢 (1952)    
    喜相逢 (1952) ... 齊夫人
    香姐兒 (1952) ... 阿梅
    白蛇傳 (1952)    
    女人世界 (1952) ... 一三五
    翠翠 (1953)    
    風流魔王 (1953) ... 陳媽-李妻
    歌女紅菱艷 (1953)    
    新木蘭從軍 (1953)    
    彩虹曲 (1953)    
    嫦娥 (1954)    
    搖錢樹 (1955)    
    自君別後 (1955)    
    同林鳥 (1955)    
    鮮牡丹 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    長巷 (1956) ... 姨媽
    水仙 (1956)    
    馬路小天使 (1957) ... 房東太太
    黃花閨女 (1957)    
    三姊妹 (1957)    
    龍女 (1957)    
    曼波女郎 (1957)    
    窈窕淑女 (1957)    
    香港東京蜜月旅行 (1957) ... 阿媽
    流浪兒 (1958) ... 惡婆二嬸
    丹鳳街 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    粉紅色的兇手 (1959) ... 陳妻
    滿堂紅 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    空中小姐 (1959) ... 林母
    殭屍復仇 (1959) ... 華母
    接財神 (1959)    
    江山美人 (1959)    
    後門 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960) ... 沈太太
    江水東流 (1960) ... 永生母
    畸人艷婦 (1960) ... 龍太太
    桃色風雲 (1960)    
    第二吻 (1960) ... 徐太太
    倩女幽魂 (1960)    
    南島相思 (1960)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    黑狐狸 (1962)    
    早生貴子 (1962) ... 溫母
    紅樓夢 (1962)    
    有口難言 (1962) ... 張媽
    夜半歌聲 (1962) ... 奶娘
    夜半歌聲續集 (1963)    
    第二春 (1963)    
    金箭盟 (1963) ... 白老人
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    玉堂春 (1964) ... 老鴇
    潘金蓮 (1964)    
    南北兩家親 (1964) ... 王太太
    老夫子 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    糊塗女偵探 (1965)    
    三朵玫瑰花 (1965)    
    草莽喋血記 (1966) ... 龍母
    藍與黑(上) (1966) ... 鄭總司令夫人
    銷錦囊 (1966) ... 薛老夫人
    藍與黑(下) (1966) ...  鄭總司令夫人
    空谷蘭 (1966) ... 蘭母
    七重天 (1966)    
    麒麟送子 (1967)    
    日落春暉 (1967) ... 莊母
    女兒國 (1968)    
    晨霧 (1968) ... 朱母親
    情人的眼淚 (1969) ... 馮田
    斷魂刀 (1970)    
    恭喜發財 (1970) ... 李母
    鬼皮 (1970) ... 楊夫人
    異鄉客 (1970) ... 二嬸
    我不要離婚 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    劍魂 (1971)    
    浪子與修女 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    跆拳震九州 (1973)    
    怪人怪事 (1974)    
    古之色狼 (1975)    
    油脂甲由 (1979)    
    流金歲月 (1988)    
    捉鬼大師 (1989)    
    緣份遊戲 (1989)