Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁更好
Leung Kang-Ho
Aliases:  梁庚好
 
Filmography (1963-1999)
 
  燈光 (39 films)
    兒女恩仇 (1963)    
    頭獎馬票 (1964)    
    公子多情 (1965)    
    結髮情 (1965)    
    鐵膽 (1966)    
    冤魂鏡 (1966)    
    賊美人 (1966)    
    難忘初戀 (1967)    
    盲童奇遇記 (1967)    
    嬌妻 (1967)    
    紅衣少女 (1967)    
    窗外情 (1968)    
    初歸新抱 (1968)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    天狼寨 (1968)    
    追求妙遇 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
    總有一天捉到你 (1970)    
    歡樂人生 (1970)    
    海盜張保仔 (1972)    
    明日天涯 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    福建少林拳 (1974)    
    大路強人 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    通天老虎 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    老友鬼鬼 (1985)    
    地頭龍 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    怒火威龍 (1991)    
    黃大仙 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    嬌妻四艷鬼 (1994)    
    青蛇殺手 (1994)    
    艷降勾魂 (1999)