Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李小明(1)
Li Hsiao-Ming  ♂
Aliases:  小明,  이소명





 
Filmography (1974-1990)
 
  動作設計 (4 films)
    血性男兒 (1974)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    怪拳小子 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
  演員 (29 films)
    出租左手的人 (1974)    
    血性男兒 (1974)    
    新精武門 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    太極八蛟 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    鄭和下西洋 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    天下無敵 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    女少林寺 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    軟骨真奶 (1979)    
    雙龍過江 (1980)    
    孽種 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    紅色女煞星 (1981)    
    雙輩 (1982)    
    少林與太極 (1983)    
    胭脂殺手 (1990)