Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
廖凡 (1)
Liao Fan (1)  ♂
 
Filmography (1940-1953)
 
  道具 (1 film)
    火鳳凰 (1951)    
  演員 (22 films)
    紀代佳人 (1940)    
    獸國神魔 (1948)    
    風流女賊 (1948) ... 陸經理
    夢遊天國 (1948)    
    再生緣 (1948)    
    得心應手 (1948)    
    一代梟雄 (1948)    
    國魂 (1948) ... 元將
    錦繡天堂 (1949) ... 盜首
    海外尋夫 (1950)    
    王氏四俠 (1950)    
    一代妖姬 (1950)    
    火鳳凰 (1951)    
    瑤池鴛鴦 (1951) ... 梁父
    血海仇 (1951)    
    火燒連環船 (1951)    
    江湖兒女 (1952) ... 阿牛
    神鬼人 (1952)    
    神鬼人 (1952)    
    詩禮傳家 (1952)    
    青春頌 (1953) ... 李先生
    彩虹曲 (1953)    
  服裝 (2 films)
    火鳳凰 (1951)    
    神鬼人 (1952)