Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳瑋
Ng Wai (2)  ♀
Aliases:  吳璋





 
Filmography (1952-1975)
 
  演員 (58 films)
    一刻春宵 (1952)    
    名女人別傳 (1953) ... 蘇靜
    玉女情仇 (1953)    
    新玉堂春 (1954)    
    小樓春曉 (1954)    
    仙國奇緣 (1954) ... 王母
    愛樂流浪記 (1954) ... 女僕
    長相思 (1954) ... 二房東
    血洒情花 (1959)    
    警網情鴛 (1961) ... 唐母
    情人石 (1964) ... 許母
    江湖奇俠 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    山歌姻緣 (1965) ... 李二娘
    心花朵朵開 (1965)    
    鐵扇公主 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    慾海情魔 (1967)    
    珊珊 (1967) ... 余志堅母
    黛綠年華 (1967) ... 毛媽
    女巡按 (1967)    
    盤絲洞 (1967) ... 土地婆
    儒俠 (1967) ... 木買提妻
    星月爭輝 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    飛天女郎 (1967)    
    香江花月夜 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    狐俠 (1968) ... (none)
    斷魂谷 (1968) ... 金奶媽
    春滿乾坤 (1968)    
    花月良宵 (1968)    
    龍門金劍 (1969)    
    相思河畔 (1969)    
    碧海青天夜夜心 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    愛情的代價 (1970) ... 買主婦
    雙喜臨門 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    鐵羅漢 (1970) ... 湯大媽
    惡虎村 (1971)    
    娃娃夫人 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    多謝老闆娘 (1972) ... 阿四
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    北地胭脂 (1973) ... 馬二媽
    翡翠馬 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    綽頭狀元 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    小山東到香港 (1975)