Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林川
Lam Chuen (1)

 
Filmography (1948-1965)
 
  製片 (3 films)
    學生王子 (1964)    
    情天劫 (1965)    
    追兇記 (1965)    
  導演 (14 films)
    妙想天開 (1948)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949)    
    一本萬利 (1951)    
    呆佬嫁女 (1953)    
    玉碎花殘 (1953)    
    變幻姻緣 (1954)    
    假鳳鶯迷 (1954)    
    菱花夢 (1955)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1956)    
    吉隆坡之夜 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    王老虎搶親 (1957)    
    鵲橋會 (1957)    
    南洋阿伯 (1958)    
  編劇 (7 films)
    妙想天開 (1948)    
    呂洞賓三戲白牡丹 (1949)    
    星洲艷跡 (1956)    
    吉隆坡之夜 (1956)    
    荔枝記 (1957)    
    南洋阿伯 (1958)    
    追兇記 (1965)