Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃國良(1)
Wong Kwok-Leung (2)  ♂
Aliases:  黃國樑,  雲龍





 
Filmography (1972-1988)
 
  演員 (33 films)
    海盜張保仔 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    猛龍大殺手 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    無情街 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    天天報喜 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    龍爭虎鬥精武魂 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    七百萬元大劫案 (1976) ... 陸仔
    龍門秘指 (1976)    
    酒帘 (1976)    
    桉噩彴 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    飛虎相爭 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    烏龍Q王 (1977)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
    扮豬吃老虎 (1980)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    解決士 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    怒拔太陽旗 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    霹靂智多星 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    Bionic Ninja (1986)    
    獵狐行動 (1988)