Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭世耕
Cheng Sai-Gang  ♂





 
Filmography (1977-1982)
 
  動作設計 (1 film)
    槍口下的小百合 (1982)    
  演員 (19 films)
    決閉太陽塔 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    一代天嬌 (1979)    
    奇門怪拳 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    鬼圖 (1980)    
    太極陰陽拳 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    千王鬥千后 (1981)    
    龍虎旋風 (1982)