Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張萍(1)
Cheung Ping (1)  ♀





 
Filmography (1965-1990)
 
  演員 (37 films)
    啞女情深 (1965)    
    八美圖 (1969)    
    不要拋棄我! (1970)    
    高山青 (1970)    
    我非浪子 (1971)    
    野虎 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    怒火 (1973)    
    大殺三方 (1973) ... 鐵嘴雞
    罪惡滔天 (1974) ... 張少奶
    秋燈夜雨 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    打破地獄門 (1975)    
    搏命 (1977)    
    家有十二個媳婦 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    成功嶺上 (1979)    
    一代天嬌 (1979)    
    至尊威龍 (1980)    
    套房出租 (1980)    
    撫遠街大慘案 (1980)    
    飛越補習班 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    三個問題女學生 (1982)    
    孝子釘 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    狀元媒 (1982)    
    私生子 (1982)    
    光陰的故事 (1982)    
    生命快車 (1984)    
    00.99大發財 (1989)    
    靚女出征 (1990)