Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯錦棠
Tong Kam-Tong  ♂
Aliases:  揚錦棠,  馬龍,  湯錦堂,  白天





 
Filmography (1970-1993)
 
  動作設計 (4 films)
    龍虎灘 (1974)    
    鷹爪小子 (1977)    
    火燒少林門 (1977)    
    霹靂龍拳 (1978)    
  演員 (65 films)
    女俠賣人頭 (1970)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    追擊 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    海盜張保仔 (1972) ... 張保仔
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    雙拳道 (1973) ... 譚三
    麒麟掌 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    五雷轟頂 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    龍虎灘 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    南拳北腿 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    少林門 (1976)    
    面懵心精 (1977)    
    蛇珠 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    龍形摩橋 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    胡越的故事 (1981) ... 蛇頭
    撞板神探電子龜 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    神探光頭妹 (1982) ... 蟲之忍者
    冷血紅番 (1982)    
    猛龍突擊 (1982)    
    百厭妹 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    無名火 (1984)    
    摩登神探 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    養鬼仔 (1987)    
    獵魔群英 (1989)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990) ... 毛老
    無悔行動 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    血染紅塵 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)