Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
湯錦棠
Tong Kam-Tong  ♂
Aliases:  揚錦棠,  馬龍,  湯錦堂,  白天





 
Filmography (1970-1993)
 
  動作設計 (4 films)
    龍虎灘 (1974)    
    火燒少林門 (1977)    
    鷹爪小子 (1977)    
    霹靂龍拳 (1978)    
  演員 (65 films)
    女俠賣人頭 (1970)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    追擊 (1971)    
    天龍八將 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    刀不留人 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    獅吼 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    十四女英豪 (1972)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    海盜張保仔 (1972) ... 張保仔
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    雙拳道 (1973) ... 譚三
    麒麟掌 (1973)    
    潮州大風暴 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    虎鬥虎 (1974) ... 客串陳雄
    龍虎灘 (1974)    
    鐵漢浪子 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    直搗黃龍 (1975)    
    強中更有強中手 (1975)    
    少林門 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    面懵心精 (1977)    
    快拳怪招 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    廣東十虎 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    拳形五摩達 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    扮野小子 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    危險人物 (1981)    
    胡越的故事 (1981) ... 蛇頭
    撞板神探電子龜 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    神探光頭妹 (1982) ... 蟲之忍者
    冷血紅番 (1982)    
    百厭妹 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    無名火 (1984)    
    摩登神探 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    養鬼仔 (1987)    
    獵魔群英 (1989)    
    無悔行動 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990) ... 毛老
    天使風雲 (1991)    
    血染紅塵 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)