Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林光榮
Lin Kuang-Yung  ♂





 
Filmography (1970-1992)
 
  動作設計 (8 films)
    步步追殺 (1974)    
    重建精武門 (1975)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    絕代英雄 (1980)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    小飛龍 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
  演員 (71 films)
    盲女勾魂劍 (1970)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    龍虎恩仇 (1973)    
    大地龍種 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    獨闖龍潭 (1974)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    神龍 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    豬仔血淚 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    賊贓 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    大地勇士 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    頂爺 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    烏龍天師招積鬼 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    賣命邊緣 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    笑面殺手傻小子 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    錯誤的腳步 (1983)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    魔輪 (1983)    
    進攻要塞地 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    開車大吉 (1984)    
    帶槍過境 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    高粱地裡大麥熟 (1984)    
    龍發威 (1985) ... 流氓
    殭屍小子 (1985) ... 長三道士
    歡樂五福星 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    特工追兇 (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    哈囉殭屍 (1987) ... 長三道士
    捉鬼雜牌軍 (1987) ... 婆婆
    新奇門遁甲 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    立體奇兵 (1989)    
    至尊無敵之戰神 (1990) ... 羊咩咩/土羊哥 (羊肖)
    賭魔 (1991)    
    殺入地獄 (1992)