Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江正
Chiang Cheng (2)  ♂
Aliases:  江國強,  江L





 
Filmography (1977-2012)
 
  演員 (23 films)
    十大殺手 (1977)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    文打 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    巡城馬 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    北少林南跆拳 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    米高比爾 (2011)    
    Red Dawn Rising (2011)    
    雪刃 (2012)