Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳震 (1)
Chan Jan (1)  ♂





 
Filmography (1972-1982)
 
  演員 (28 films)
    銅頭鐵臂 (1972)    
    獨臂拳王 (1972)    
    馬哥波羅 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    新精武門 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    八道樓子 (1976) ... 日軍
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    神腿 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    神勇女煞星 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    痴情女子 (1982)    
    狀元媒 (1982)