Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黑鷹(2)
Hei Ying (2)  ♂





 
Filmography (1973-1982)
 
  演員 (21 films)
    一條龍 (1973)    
    大殺三方 (1973)    
    蛇犬大英雄 (1974)    
    桃花三娘子 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    包公斬駙馬 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    魔鬼怪鷹 (1977)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    海女 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    斷指老么 (1979)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    雙輩 (1982)