Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
萬傑
Wan Jie  ♂
Aliases:  萬杰





 
Filmography (1966-1983)
 
  攝影 (1 film)
    偷食搶食搵飯食 (1978)    
  副導演 (1 film)
    女賊 (1982)    
  演員 (48 films)
    毒玫瑰 (1966)    
    山賊 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    情關 (1968)    
    青龍鎮 (1968)    
    劍膽 (1969)    
    再見台北 (1969) ... 張大夫
    銀姑 (1969)    
    水長流 (1970)    
    雪嶺劍女 (1970)    
    獨霸天下 (1971)    
    時來運轉 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    大煞星 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    俠義雙雄 (1972)    
    秋決 (1972) ... 官差
    硬碰硬 (1972)    
    復仇者 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    婚姻大事 (1974)    
    東邊日出西邊雨 (1974)    
    海鷗飛處 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    吾土吾民 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    海韻 (1976)    
    愛有明天 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    愛的賊船 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    煙波江上 (1978)    
    銷魂玉 (1979)    
    早安台北 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979)    
    尋夢的孩子 (1979)    
    小城故事 (1980) ... 文雄的姊夫
    天涼好個秋 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    情探 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    女賊 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    大輪迴 (1983)