Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐莘園
Chui San-Yuen  ♂




 
Filmography (1931-1950)
 
  演員 (60 films)
    心痛 (1931)    
    自由魂 (1931)    
    自由之花 (1932)    
    道德寶鑒 (1933)    
    空谷蘭 (1934)    
    青春線 (1934)    
    女兒經 (1934) ... 高華之夫
    姊妹花 (1934)    
    美人心 (1934)    
    熱血忠魂 (1935)    
    翡翠馬 (1935)    
    人倫 (1935)    
    劫後桃花 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    新舊上海灘 (1936)    
    海棠紅 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    桃李爭艷 (1936)    
    女權 (1936)    
    壓歲錢 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    蘭閨飛屍 (1937)    
    四千金 (1937)    
    生龍活虎 (1937)    
    夜奔 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    播音台大血案 (1939) ... 陳查禮
    費貞娥刺虎 (1939)    
    白蛇傳 (1939)    
    亂世佳人 (1940)    
    碧玉簪 (1940)    
    李香君 (1940)    
    黃天霸 (1940)    
    秦良玉 (1940)    
    岳飛盡忠報國 (1940)    
    珍珠塔 (1940)    
    春風回夢記 (1941)    
    同命鴛鴦 (1941)    
    小房子 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    四姊妹 (1942)    
    秋 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    卓文君 (1942)    
    博愛 (1942)    
    春 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    民族的火花 (1946)    
    天網恢恢 (1947) ... 陳查禮
    古園艶屍 (1947)    
    國魂 (1948) ... 陸秀夫
    九死一生 (1948)    
    花外流鶯 (1948) ... 沈父
    一代梟雄 (1948) ... 陳查禮
    森林大血案 (1949)    
    神秘女俠 (1949) ... 趙福
    春城花落 (1949)    
    吸血鬼 (1950)