Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐莘園
Chui San-Yuen  ♂

 
Filmography (1934-1950)
 
  演員 (28 films)
    女兒經 (1934) ... 高華之夫
    翡翠馬 (1935)    
    夜來香 (1935)    
    海棠紅 (1936)    
    永遠的微笑 (1936)    
    夜奔 (1937)    
    壓歲錢 (1937)    
    岳楓 (1937)    
    珍珠衫 (1938)    
    李香君 (1940)    
    小房子 (1941)    
    野薔薇 (1941)    
    秋 (1942)    
    博愛 (1942)    
    春 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    四姊妹 (1942)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    天網恢恢 (1947) ... 陳查禮
    古園艶屍 (1947)    
    九死一生 (1948)    
    陳查禮智鬥黑霸王 (1948) ... 陳查禮
    花外流鶯 (1948) ... 沈父
    一代梟雄 (1948) ... 陳查禮
    國魂 (1948) ... 陸秀夫
    神秘女俠 (1949) ... 趙福
    春城花落 (1949)    
    吸血鬼 (1950)