Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱煥然
Jimmy L. Pascual  ♂
 
Filmography (1972-1975)
 
  監製 (13 films)
    餓虎狂龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    師兄出馬 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    除霸 (1973)    
    人魚戀 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    賊王 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    蛇頭人 (1975)    
  故事 (2 films)
    賊王 (1973)    
    國術十段 (1974)    
  導演 (2 films)
    除霸 (1973)    
    醒龍伏虎 (1974)    
  編劇 (2 films)
    蛇妖精 (1974)    
    蛇頭人 (1975)