Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賴汶星(1)
Lai Wen-Hsing
 
Filmography (1964-2012)
 
  攝影 (23 films)
    虎虎虎 (1973)    
    笑王之王 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    大災難 (1976)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    誤我青春三十年 (1979)    
    決鬥死亡塔 (1979)    
    夜夜磨刀的女人 (1980)    
    歡樂群英 (1980)    
    火葬場奇案 (1980)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    玉面蜘蛛 (1982)    
    帶槍過境 (1984)    
    唐朝姦妃 (1993)    
    男親女愛2000 (2000)    
    恒山月光 (2012)    
  監製 (2 films)
    墜落天使 (1988)    
    畸情殺手 (1988)    
  製片 (5 films)
    青年的本色 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    靈童倩女 (1989)    
    伴我儷人 (1992)    
    女賭神 (1992)    
  導演 (6 films)
    霹靂女王蜂 (1985)    
    青年的本色 (1987)    
    火爆浪女 (1987)    
    飚騎警花 (1988)    
    城市飆女 (1990)    
    鬼叫春 (1993)    
  燈光 (1 film)
    女間諜 (1964)    
  出品人 (2 films)
    伴我儷人 (1992)    
    毒狼 (1992)    
  編劇 (2 films)
    火爆浪女 (1987)    
    青年的本色 (1987)