Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何興南
Ho Hing-Nam  ♂
Aliases:  何光南





 
Filmography (1973-1993)
 
  助理指導 (1 film)
    少林鬥喇嘛 (1983)    
  演員 (39 films)
    大殺三方 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    死囚 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    鐵頭鐵指鐵布衫 (1977)    
    鷹拳 (1978)    
    火燄掌與寒冰手 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    人在江湖 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    追命人 (1979)    
    師妹出馬 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    狼女白魔 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    楚留香大結局 (1983)    
    少林與忍者 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    朋友兄弟 (1984)    
    野豹 (1984)    
    唐朝姦妃 (1993)