Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃琛瑜
Wong Sum-Yue  ♀
Aliases:  黃琛如





 
Filmography (2001-2005)
 
  演員 (15 films)
    有情飲水飽 (2001) ... Martha
    幽靈情書 (2001) ... 包包-沙灘情侶
    Office有鬼 (2002)    
    某年某月某日 (2003)    
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... Piano
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... Piano
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... Piano
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... Piano
    絕種好男人 (2003) ... Toyota
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... Piano
    無間道II (2003) ... 倪永義老婆
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... Piano
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... Piano
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... Piano
    追蹤眼前人 (2005)