Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李紅(2)
Lee Hung (1)  ♀
Aliases:  李佩英





 
Filmography (1948-1971)
 
  監製 (2 films)
    蕩婦 (1970)    
    模特兒之戀 (1971)    
  演員 (86 films)
    怨偶情深 (1948)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    三戰定江山 (1961)    
    小甘羅拜相 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    仙鶴神針(續集) (1961)    
    妙嫦追舟 (1962) ... 妙清
    黃毛怪人 (1962)    
    仙鶴神針(大結局) (1962) ... 藍小蝶
    魔笊神鞭 (1963) ... 伏魔仙姬
    古屋行屍 (1963)    
    寶劍群英會 (1963)    
    錦秀年華 (1963) ... 金小竹
    仙劍神魔(下集) (1963)    
    苦海一賢婦(上集) (1963)    
    秋鳳(上集) (1963)    
    生死同心 (1963) ... 方小翠
    黑蜈蚣 (1963) ... 紅衣女-傅紅玉
    天劍神筆 (1963)    
    乾隆皇大鬧杏花樓 (1963)    
    苦海一賢婦(下集) (1963)    
    秋鳳(下集) (1963)    
    仙劍神魔(上集) (1963)    
    勾魂鬼爪 (1963) ... 王瑛
    龍虎下江南(下集) (1963)    
    一家之主 (1964)    
    神俠鬧江南 (1964) ... 王小萍
    白骨離魂針(上集) (1964) ... 祝玉香
    萬變飛狐 (1964)    
    順手發財 (1964)    
    白骨離魂針(下集) (1964) ... 祝玉香
    武林聖火令(上集) (1965) ... 倪丹鳳
    孫悟空三戲百花仙 (1965) ... 雉雞精
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 小昭
    武林聖火令大結局 (1965) ... 倪丹鳳
    玉面閰羅(下集) (1965) ... 鍾小翠
    倚天屠龍記(全集大結局) (1965)    
    孫悟空七鬥八大仙 (1965) ... 烈火公主
    濟公大鬧公堂 (1965) ... 白妙霞/何彩英
    威風十八劍 (1965)    
    紅男綠女 (1965) ... 維美珍
    無敵天書(上集) (1965)    
    濟公捉妖 (1965) ... 趙秋月
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 小昭
    玉面閰羅(上集) (1965) ... 小翠
    倚天屠龍記(上集) (1965)    
    無敵天書(下集) (1965)    
    孫悟空大戰群妖 (1966) ... 妙法
    中原奇俠 (1966)    
    聖火雄風(上集) (1966) ... 尹丹鳳
    萬劫門(上集) (1966)    
    雙鳳旗(下集) (1966) ... 冷紅蓮
    書劍幽魂 (1966)    
    聖火雄風(下集) (1966) ... 尹丹鳳
    萬劫門(大結局) (1966)    
    如花美眷 (1966) ... 馮影芬
    雙鳳旗(上集) (1966) ... 冷紅蓮
    矇查查搵食 (1967) ... 王肖紅
    新馬仔拍拖被辱 (1967) ... 方翠紅
    黑野貓霸海揚威 (1967) ... 劉小麗
    龍 (1967)    
    情種 (1967)    
    玉女相思 (1967) ... 白麗
    七彩封神榜 (1967) ... 莫綺蓮
    聖火雄風大破火蓮陣 (1967) ... 尹丹鳳
    黃飛鴻虎爪會群英 (1967) ... 何雪蓮
    矇查查搵老婆 (1967)    
    瘋狂尋金記 (1968) ... 連煥珍
    黃飛鴻拳王爭霸 (1968) ... 王蘭英
    受薪大丈夫 (1968) ... -
    怪俠三氣胭脂虎 (1968) ... 珊珊
    黃飛鴻威震五羊城 (1968) ... 李三妹
    神鞭俠 (1968)    
    黃飛鴻醉打八金剛 (1968) ... 石瑞蘭
    黃飛鴻醒獅獨霸梅花樁 (1968) ... 周鳳英
    黃飛鴻肉搏黑霸王 (1968) ... 白小英
    歡樂滿人間 (1968) ... 王蓓蒂
    黐線世界 (1968) ... 劉美珍
    飛俠小白龍 (1968)    
    失去母愛的人 (1969) ... 王浩冰
    七彩天堂 (1969)    
    小武士 (1969)    
    黃飛鴻巧奪鯊魚青 (1969) ... 奚家碧
    黑珍珠 (1970)    
    蕩婦 (1970) ... 蔣秀鳳
    模特兒之戀 (1971)