Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鵬義
Chang Peng-I  ♂
Aliases:  張鵬翼





 
Filmography (1969-2000)
 
  動作設計 (1 film)
    寒風手 (1972)    
  副導演 (8 films)
    獨霸天下 (1971)    
    女蛟龍 (1973)    
    兩隻老虎 (1973)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
  導演 (16 films)
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    刀魂 (1977)    
    古劍英魂 (1978)    
    浪子快刀 (1979)    
    多情雙寶環 (1979)    
    斷劍無情 (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    撢武門 (1983)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    小小少林 (1992)    
  演員 (16 films)
    金沙刀 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    盲女決鬥鬼見愁 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    獨霸天下 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... 左天豪
    寒風手 (1972)    
    兩隻老虎 (1973)    
    少林功夫 (1974)    
    黑手金剛 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    大陰謀 (1974)    
    三十七計 (1979)    
    復仇者 (1982)    
  策劃 (2 films)
    大陸行 (1988)    
    小李飛刀之飛刀外傳 (2000)    
  編劇 (4 films)
    黑鷹的古刀 (1981)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    小小少林 (1992)