Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐力
Chui Lik  ♂





 
Filmography (1965-1985)
 
  演員 (37 films)
    皇帝出京 (1965)    
    連陞三級 (1966)    
    雲海玉弓緣 (1966) ... 毒龍尊者
    螅蟀皇帝 (1966) ... 漁民
    烽火孤鴻 (1967)    
    迴末傳奇 (1968)    
    石敢當 (1968)    
    我又來也 (1968) ... 田二
    沙家濱殲敵記 (1968)    
    虎口拔牙 (1969) ... 魏大隊長
    玉女芳踪 (1969)    
    英雄後代 (1969) ... 王平
    金色年華 (1969) ... 光叔
    三劍客 (1969) ... 陳教練
    屋 (1970)    
    彝族之鹰 (1970) ... 舅父
    映山紅 (1970) ... 欽差
    海燕 (1970) ... 趙瑞
    小當家 (1971)    
    俠骨丹心 (1971) ... 戴均
    三個十七歲 (1972) ... --
    鐵樹開花 (1973)    
    一塊銀元 (1974)    
    萬戶千家 (1975)    
    紅纓刀 (1975) ... 楊老爺
    大風浪 (1976)    
    一磅肉 (1976)    
    生死搏鬥 (1977)    
    胎劫 (1977)    
    情不自禁 (1978)    
    鐵腳馬眼神仙肚 (1979)    
    白髮魔女傳 (1980)    
    奪命錢 (1980)    
    飛鳳潛龍 (1981)    
    財神到 (1981)    
    夜上海 (1982)    
    瘋狂上海灘 (1985)