Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔守平
Richard Cui Shou-Ping  ♂





 
Filmography (1980-1992)
 
  演員 (20 films)
    學生哥 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    歡喜冤家 (1981)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982) ... 蘇本堂
    凶劫 (1982)    
    女賊 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    少女集中營 (1986)    
    北斗之拳 (1987)    
    驚天大盜 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    野鶯突擊 (1990)    
    慾海情仇 (1992)