Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔守平
Richard Cui Shou-Ping  ♂





 
Filmography (1980-1992)
 
  演員 (23 films)
    學生哥 (1980)    
    歡喜冤家 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    女賊 (1982)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982) ... 蘇本堂
    突擊處女島 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    凶劫 (1982)    
    人頭蛇 (1983)    
    少女集中營 (1983)    
    女犯人大逃亡 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    寒山屍變 (1984)    
    北斗之拳 (1987)    
    驚天大盜 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    野鶯突擊 (1990)    
    女子監獄1991 (1991)    
    慾海情仇 (1992)