Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
崔守平
Richard Cui Shou-Ping  ♂





 
Filmography (1980-1992)
 
  演員 (21 films)
    學生哥 (1980)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    歡喜冤家 (1981)    
    上海社曾 (1981)    
    紅色女煞星 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    溫拿五虎 (1981)    
    女賊 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982) ... 蘇本堂
    凶劫 (1982)    
    少女集中營 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    我的爸爸不是賊 (1987) ... 林記者
    北斗之拳 (1987)    
    驚天大盜 (1988)    
    虎膽群英 (1988)    
    野鶯突擊 (1990)    
    慾海情仇 (1992)