Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐愛心(1)
Tsui Oi-Sam  ♀
Aliases:  芝芝





 
Filmography (1970-1989)
 
  演員 (73 films)
    十二金牌 (1970)    
    綽頭狀元 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 老闆娘
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    老夫子 (1976)    
    池女 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 傻大姐
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    大躍進 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    四二八 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    鬼咁過癮 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    甩牙老虎 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    橋王一哥古惑九 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    潮洲笑漢 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    單程路 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    小生怕怕 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    陰陽錯 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    緣份 (1984)    
    停不了的愛 (1984)    
    鬼馬天師 (1984)    
    艷鬼發狂 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    歡場 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    祝您好運 (1985)    
    妙探孖寶 (1985)    
    反斗妹 (1985) ... 肥婆
    開心鬼放暑假 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    俾鬼捉 (1986)    
    八喜臨門 (1986)    
    將冰山劈開 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    無牙殭屍 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    阿郎的故事 (1989)