Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周小來
Chow Siu-Loi  ♂
Aliases:  周小萊,  周少萊,  周曉來





 
Filmography (1948-1982)
 
  動作設計 (5 films)
    蠶蟲師爺 (1952)    
    方世玉義救洪熙官 (1956)    
    風火送慈雲(上集) (1958)    
    娘子軍封王 (1960)    
    一老一少一根釘 (1981)    
  製片 (1 film)
    龍虎雙刁 (1981)    
  演員 (203 films)
    飛金剛大戰牛魔王 (1948) ... 牛魔黨徒
    黃飛鴻傳(上集) (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949)    
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 清官
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    火燒少林寺 (1950)    
    打破玉籠飛彩鳳 (1954)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    紅拂女私奔 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    有事鍾無艷 (1955)    
    九指怪魔 (1955)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    黃飛鴻七鬥火麒麟 (1956)    
    左崧傳 (1956)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    碧血劍 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    江山美人 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959)    
    火葬爛頭何 (1959)    
    十三號兇殺案 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960)    
    關東三女俠 (1961) ... 家丁
    女婷玉火海殲仇 (1961)    
    風塵俠侶 (1961)    
    太平天國女英雄 (1961)    
    金刀女俠棋掃鐵樑寺 (1961)    
    五嶽英雄傳 (1961)    
    馬騮精出世(上集) (1962)    
    三劍鬥天魔 (1962)    
    關東第一劍黑虎崖殲仇記 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    唐三藏取西經 (1962)    
    花田錯 (1962)    
    大明群英會 (1962)    
    白骨陰陽劍(下集) (1962)    
    火海勝字旗 (1962)    
    鬼俠 (1962) ... 駱駝子
    黑海擒凶 (1962) ... 歹徒
    大俠金葫蘆 (1963)    
    倚天屠龍記(上集) (1963)    
    鳳還巢 (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    白猿太子陰陽崖會母 (1963)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    白骨魔鞭 (1964)    
    荒唐四怪俠(下集) (1964)    
    潘金蓮 (1964)    
    血濺牡丹紅 (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964) ... 猴魔
    如來神掌(三集) (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964) ... 天山二魔順風耳
    聖劍風雲(下集) (1965)    
    天火爐 (1965)    
    鐵金剛狗場追兇 (1965) ... 打手甲
    寶蓮燈 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    英雄兒女 (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 弟子
    蝴蝶盃 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 弟子
    一滴俠義血(下集) (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    鐵劍朱痕(下集) (1965)    
    聖劍風雲(上集) (1965)    
    神劍魔簫(下集) (1965)    
    紫電神風劍 (1965)    
    紅伶淚 (1965)    
    大地兒女 (1965)    
    神劍魔簫(上集) (1965) ... 謝天福
    黑玫瑰與黑玫瑰 (1966)    
    文素臣 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    哪宅收七妖 (1966) ... 兔仔精
    龍虎榜(下集) (1966)    
    金鼎游龍 (1966)    
    金鼎游龍勾魂令 (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    金菩薩 (1966)    
    大醉俠 (1966)    
    龍虎榜(上集) (1966)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966) ... 千年土魔
    第一劍 (1967)    
    金骷髏 (1967)    
    天劍絕刀 (1967)    
    儒俠 (1967) ... 日月會會眾
    琴劍恩仇 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    金鷗 (1967)    
    獨臂刀 (1967)    
    大師姐 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    鐵頭皇帝 (1967)    
    鐵馬銀玲 (1967)    
    殺手粉紅鑽 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    鐵觀音 (1967)    
    紅辣椒 (1968)    
    斷魂谷 (1968)    
    鐵觀音勇破爆炸黨 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    天劍絕刀(大結局) (1968)    
    太極門 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    飛燕金刀 (1969) ... 嘍囉
    小魔俠 (1969)    
    殺氣嚴霜 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    龍門金劍 (1969)    
    一劍香 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    斷魂刀 (1970)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    十三太保 (1970)    
    荒江女俠 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    血符門 (1971)    
    金毛獅王 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    情人的秘密 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    冰天俠女 (1971) ... 曾鵬
    惡虎村 (1971)    
    聾啞劍 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    鬼流星 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    飛俠神刀 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    愛奴 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 番將
    亡命徒 (1972)    
    天涯客 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    海盜張保仔 (1972) ... 江川
    黃色殺手 (1972)    
    獅吼 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    群英會 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    群英會 (1972)    
    金旋風 (1972)    
    窄梯 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    五雷轟頂 (1973)    
    馬路小英雄 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    小偷鬥大賊 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    二龍爭珠 (1974) ... 拳師
    大蛟龍 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    烏龍教一 (1974)    
    四王一后 (1974)    
    忠烈圖 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    少林寺拳法 (1976) ... 徐
    浪子狄十三 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    過江龍獨闖虎穴 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    武館 (1981)    
    龍虎雙刁 (1981)    
    一老一少一根釘 (1981)    
    五遁忍術 (1982)