Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白琳(1)
Pai Lin  ♀
Aliases:  柏林(1)





 
Filmography (1964-1988)
 
  演員 (36 films)
    八十八號情報員 (1964)    
    尋夢園 (1967)    
    最標準的丈夫 (1967)    
    紫貝殼 (1967) ... 金嫂
    黑帖 (1969)    
    負心的人 (1969)    
    再見台北 (1969)    
    小翠 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    愛情一二三 (1971)    
    妳我她 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    好夢連床 (1972)    
    孫悟空大戰紅孩兒 (1972) ... 土地婆
    死亡界線 (1973)    
    人盡可夫女王蜂 (1973)    
    鬼馬小淘氣 (1974)    
    海鷗飛處 (1974) ... 桂嫂
    古鏡幽魂 (1974)    
    寒夜青燈 (1974)    
    小白龍 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    碧雲天 (1976)    
    殘燈幽魂三更天 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    早安台北 (1979)    
    白狐 (1979)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    皇天后土 (1981) ... 紅鳳
    人頭蛇 (1983)    
    野山 (1986)    
    雪在燒 (1988)