Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
席裕龍
Chik Yue-Lung
Aliases:  席玉龍
 
Filmography (1984-1996)
 
  特別視效 (10 films)
    情人,看刀 (1984)    
    殭屍怕怕 (1986)    
    麻衣傳奇 (1990)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    九月初九之重見天日 (1991)    
    靈狐 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    殺入地獄 (1992)    
    五湖四海 (1992)    
    新報仇 (1994)    
  配樂 (40 films)
    野豹 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    殭屍小子 (1985)    
    靈幻童子 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    天龍地虎 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    三頭魔王 (1988)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    驚天大盜 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    霹靂警花 (1989)    
    英雄無膽 (1989)    
    七匹狼2 (1989)    
    戰龍計劃 (1989)    
    鬼屋小精靈 (1990)    
    鬼出嫁 (1990)    
    花心撞到鬼 (1990)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    美國博仔 (1991)    
    新七龍珠 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    千人斬 (1993)    
    危情羔羊 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    楚留香後傳之西門無恨 (1993)    
    生死一線 (1994)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    人皮高跟鞋 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)