Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉幼斌
Liu You-Pin  ♂





 
Filmography (1969-1989)
 
  演員 (61 films)
    金沙刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    黑白道 (1971)    
    雲州大儒俠 (1971) ... 勾魂手
    萬里雄風 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    俠女 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    精忠報國 (1972)    
    女拳師 (1972)    
    狂風沙 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    狼對狼 (1973)    
    赤手空拳 (1973) ... 丁志勝
    少林高徒 (1973)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    財星高照 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    惡徒 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    風起雲湧鬥狂龍 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    百戰保山河 (1979)    
    飛禽走獸十三形 (1979)    
    追命人 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    少林英雄 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    鬼符身 (1984)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    悲情城市 (1989) ... 溫州佬