Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
扈漢章
Woo Hon-Cheung  ♂
Aliases:  滬漢章





 
Filmography (1968-1990)
 
  演員 (131 films)
    大劍客 (1968)    
    血滴子 (1969)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    黑吃黑 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    龍虎地頭蛇 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    豪客 (1973)    
    黑路 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    珠江大風暴 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    一代猛龍 (1974)    
    大明英烈 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    獵人 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    虎鶴雙形 (1976)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    青龍客棧 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    少林祖師 (1977)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    搏命 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    追獵 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    醉猴女 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    七步迷蹤 (1979)    
    師兄師弟齊出馬 (1979)    
    廣東鐵橋三 (1979)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    索命三娘 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    翡翠狐狸 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    折劍傳奇 (1979)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    火葬場奇案 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    鈑公雞 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    新南拳北腿 (1981)    
    風流彎彎刀 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    刺客列傳 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    奇門奇術 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    鬼面忍者 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    邪撞邪 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    大輪迴 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    洪隊長 (1984)    
    孤戀花 (1985)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    苦兒流浪記 (1987)    
    台灣英雄廖添丁 (1987)    
    好小子5-萬能運動員 (1988)    
    台灣鏢局 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    林投姐 (1988)    
    鳳凰王子 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    冰封奇俠 (1990)