Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王翔(1)
Wang Hsiang  ♂





 
Filmography (1960-2003)
 
  演員 (36 films)
    大將軍郭子儀 (1960)    
    劍王之王 (1969)    
    鬼見愁 (1970) ... 萬青
    幾度花落時 (1970)    
    攝魂鏡 (1970)    
    活閻王 (1971)    
    鬼門太極 (1971)    
    午夜留香 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    百忍道場 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    黑吃黑 (1972) ... 老李
    洪門兄弟 (1972)    
    黑道行 (1973)    
    虎娃兒 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    諜海英豪 (1975)    
    鬼屋艷遇 (1975)    
    糊塗小子甜姑娘 (1975)    
    洛陽橋 (1975)    
    賊公計 (1975)    
    包青天 (1976)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    月異星邪 (1981)    
    復仇者 (1982)    
    小妹小子牛仔褲 (1983)    
    最毒婦人心 (1986)    
    玄女幽魂 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    狼煙 (1990)    
    杏林春暖 (1992)    
    邊城皇帝 (1995)    
    殺手假期 (2001)    
    九尾玉面狐 (2003)