Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧葦
Liu Wai (1)  ♂
Aliases:  盧葦(2),  盧華,  盧偉,  藘葦





 
Filmography (1949-1988)
 
  副導演 (1 film)
    九紋龍 (1977)    
  場記 (4 films)
    偷心賊 (1970)    
    巴士站 (1971)    
    女魔 (1974)    
    扮野小子 (1980)    
  演員 (135 films)
    珠聯璧合 (1949)    
    方世玉夷戰峨眉山 (1949)    
    魔鬼家庭 (1950) ... 翠菊
    叫我怎樣活下去 (1962)    
    兩相好 (1962)    
    吳鳳 (1962)    
    街頭巷尾 (1963) ... 鄰居丙
    情人石 (1964)    
    蘭嶼之歌 (1965)    
    毒玫瑰 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    山賊 (1966) ... 山賊
    貂蟬與呂布 (1967)    
    天下第一劍 (1968) ... 怪老人
    落花時節 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    明日又天涯 (1969)    
    死角 (1969) ... 車行老闆
    紫金鏢 (1969)    
    小飛俠 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    噴火美人魚 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    新不了情 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    無名英雄 (1971) ... 燒餅舖老闆
    大決鬥 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    亡命徒 (1972)    
    馬永貞 (1972) ... 馬車匠
    群英會 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    黑店 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    快活林 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    十四女英豪 (1972) ... 俘虜兵
    風月奇譚 (1972)    
    大內高手 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    風流韻事 (1973) ... 辯 才弟子
    牛鬼蛇神 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    丁一山 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 伙計
    江湖行 (1973)    
    五虎將 (1973) ... 村民
    逃亡 (1973)    
    五大漢 (1974)    
    多咀街 (1974) ... 警察
    捉鼠記 (1974)    
    香港73 (1974) ... 盧經理
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    天網 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    搭錯線 (1975)    
    大老千 (1975)    
    七面人 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    妙妙女郎 (1975)    
    鬼才倫文敘 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    色香味 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    俏探女嬌娃 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    楚留香 (1977) ... 賭客
    風花雪月 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977) ... 申老三
    名門正派 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    戚繼光 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    小李飛刀 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    落翅仔 (1979)    
    追命人 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    風流殘劍血無痕 (1980)    
    金劍 (1980)    
    刺客列傳 (1981)    
    護花鈴 (1981)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    二等兵續集 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    功夫皇帝 (1981)    
    被判死刑 (1981)    
    術士神傳 (1981)    
    二等兵 (1981)    
    貓頭鷹 (1981) ... 太監
    小刀會 (1982)    
    黑圈套 (1982)    
    狀元媒 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    人蛇大戰 (1983)    
    上海風雲 (1985)    
    龍在江湖 (1988)