Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳發深
Wu Fa-Shen
Aliases:  吳發森
 
Filmography (1973-1986)
 
  攝影 (37 films)
    廣東小老虎 (1973)    
    阿牛入城記 (1974)    
    逃獄犯 (1974)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    危險的十七歲 (1975)    
    雙星伴月 (1975)    
    賊公計小偷才 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    李小龍與我 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    令生令世 (1977)    
    幽蘭在雨中 (1977)    
    追 (1978)    
    十二潭腿 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    家法 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    瘋拳癲腿 (1979)    
    鶴拳 (1979)    
    喜劇王 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    邪鬥串 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    知法犯法 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    貓妖 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    賊性 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    大鱷 (1982)    
    瘋血 (1983)    
    百厭妹 (1983)    
  導演 (1 film)
    文成公主 (1986)