Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王憾塵
Wang Han-Chen  ♂
Aliases:  王撼塵





 
Filmography (1968-1992)
 
  演員 (208 films)
    獨腳龍 (1968)    
    虎山行 (1969)    
    包公遊地府 (1970)    
    濟公小神仙 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 土匪頭
    紅鬍子 (1971)    
    快活林 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    群英會 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    秋決 (1972) ... 死囚
    天王拳 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 副司令
    逃亡 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    毒女 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    聲色犬馬 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    鬼馬小天使 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    香港73 (1974) ... 校長
    艷女還魂 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974) ... 張胜
    七金屍 (1974)    
    洋妓 (1974)    
    天網 (1974)    
    拍案驚奇 (1975)    
    大千世界 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    心魔 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    騙財騙色 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    香港奇案 (1976) ... 1)
    五毒天羅 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    飛龍斬 (1976) ... 飛天老鼠彭大虎
    瀛台泣血 (1976)    
    死囚 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    紅樓春夢 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 店小二
    三少爺的劍 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    楚留香 (1977) ... 賭客
    出冊 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 客棧掌櫃
    蕩婦冤魂 (1977)    
    血芙蓉 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978) ... 丐幫掌棒龍頭
    谷爆 (1978)    
    秀花大盜 (1978) ... 捕快
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    貂女 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978) ... 客棧掌櫃
    笑傲江湖 (1978) ... 少林派掌門
    蕭十一郎 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    五毒 (1978) ... 仵作
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    賣命小子 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    七煞 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    殘酷姦殺案 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    手扣 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 楊宗
    軍閥趣史 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    倫文敘智鬥柳先開 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    奇招 (1979)    
    碟仙 (1980) ... 餐廳老闆
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    飛狐外傳 (1980) ... 客店掌櫃
    邪鬥邪 (1980)    
    鐵旗門 (1980) ... 曾總管
    武狀元 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    黑蜥蜴 (1981) ... 賓客
    紅粉動江湖 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    武館 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    二等良民 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    第三隻手 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    叉手 (1981) ... 客店掌櫃
    飛屍 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    阿燦有難 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    幫規 (1982)    
    十八般武藝 (1982)    
    新天龍八部 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    沖宵樓 (1982) ... 雲來客棧掌櫃
    浣花洗劍 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 全真七子 馬鈺
    賊王之王 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    武松 (1982)    
    乾隆皇君臣鬥智 (1982)    
    魔界 (1982)    
    妖魂 (1983)    
    一觸驚魂 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    日劫 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 華山派掌門
    滿天神佛 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    等待黎明 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 少林寺掌門
    游俠情 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    午夜麗人 (1986)    
    警賊兄弟 (1986)    
    精裝追女仔 (1987)    
    老表,你好野! (1991)    
    蠍子戰士 (1992)