Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁燕民
Liang Yan-Min  ♂





 
Filmography (1966-1981)
 
  演員 (28 films)
    英雄烈女 (1966)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    姜子牙下山 (1969)    
    八仙過海 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    百醜大全 (1971)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    猛漢狂徒 (1972)    
    桂芬 (1973)    
    大小兩條龍 (1973)    
    怒娃 (1973)    
    千里眼順風耳 (1973)    
    珠江大風暴 (1974)    
    刁蠻鬥風騷 (1974)    
    虎娃兒 (1974)    
    小姨懷春 (1975)    
    邪魔 (1975)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    怒馬飛砂 (1977)    
    中原一點紅 (1979)    
    小丑 (1980)    
    玉釵盟 (1980)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    阿財笑譚 (1981)