Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
魏萊
Ngai Loi  ♂





 
Filmography (1966-1976)
 
  副導演 (7 films)
    虎山行 (1969)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    潮州怒漢 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    十八羅漢陣 (1975)    
  場記 (1 film)
    鳳陽花鼓 (1967)    
  演員 (17 films)
    辛十四娘 (1966) ... 親友甲
    鳳陽花鼓 (1967) ... 盜甲
    大劍客 (1968)    
    楊子江風雲 (1969)    
    王者神劍 (1969) ... 霹靂火魔
    虎山行 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    大漠英雄傳 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971) ... -
    仙妻 (1971)    
    追命槍 (1971)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    潮州怒漢 (1973)    
    新精武門 (1976)