Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬劍棠
Ma Chien-Tang  ♂





 
Filmography (1964-1998)
 
  演員 (111 films)
    寶蓮燈 (1964) ... 秦府清官
    聊齋誌異 (1965) ... 李湘
    空谷蘭 (1966) ... 朱秘書
    草莽喋血記 (1966) ... 土匪
    青春夢 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    花落水流紅 (1967) ... 三羊
    英雄膽 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 孔令嘉
    麒麟送子 (1967)    
    女人!女人! (1967) ... 陳家寶
    黃金島 (1967)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 胡四
    千手佛 (1968) ... -
    笑面俠 (1968)    
    描金鳳 (1968) ... 家丁馬福
    紅梅閣 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    逃 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 賈龍
    青春的旋律 (1968)    
    神經刀 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    嘉嘉 (1969) ... 小癩子
    藍色的夢 (1969) ... 小王
    試情記 (1969) ... -
    黑豹 (1969) ... 掌櫃朱先生
    乘龍快婿 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3) 于生
    楓林渡 (1969) ... 小禿子
    龍吟虎嘯 (1969)    
    狼與狼 (1969) ... 秘書魏子展
    翠寒谷 (1970) ... 方伯龍
    神槍手 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    觀音客棧 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 呆子
    狠心的人 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 封癩子
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 白牌昆
    今天不上課 (1972)    
    北地胭脂 (1973) ... 小李
    魔鬼天使 (1973)    
    怪客 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    出乎意料 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    Mistery In Hongkong (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    斬草除根 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    社女 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    阿福撈世界 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    風流小子 (1976)    
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    出術 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977) ... 路人
    出冊 (1977)    
    交貨 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    滿宮春 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    皇帝保車 (1983)    
    重振精武門 (1998)    
  策劃 (1 film)
    出術 (1977)