Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬劍棠
Ma Chien-Tang  ♂





 
Filmography (1964-1998)
 
  演員 (110 films)
    寶蓮燈 (1964) ... 秦府清官
    聊齋誌異 (1965) ... 李湘
    草莽喋血記 (1966) ... 土匪
    空谷蘭 (1966) ... 朱秘書
    聊齋誌異續集 (1967) ... 2) 孔令嘉
    第一劍 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    女人!女人! (1967) ... 陳家寶
    花落水流紅 (1967) ... 三羊
    黃金島 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    英雄膽 (1967)    
    扇中人 (1967)    
    笑面俠 (1968)    
    描金鳳 (1968) ... 家丁馬福
    紅梅閣 (1968)    
    逃 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    波斯貓 (1968) ... 賈龍
    青春的旋律 (1968)    
    游龍戲鳳 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968) ... 胡四
    千手佛 (1968) ... -
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    楓林渡 (1969) ... 小禿子
    龍吟虎嘯 (1969)    
    狼與狼 (1969) ... 秘書魏子展
    神經刀 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969) ... 3) 于生
    盜璽 (1969)    
    試情記 (1969) ... -
    黑豹 (1969) ... 掌櫃朱先生
    嘉嘉 (1969) ... 小癩子
    藍色的夢 (1969) ... 小王
    乘龍快婿 (1969)    
    恭喜發財 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    鬼皮 (1970) ... 呆子
    狠心的人 (1970)    
    異鄉客 (1970) ... 封癩子
    神槍手 (1970)    
    翠寒谷 (1970) ... 方伯龍
    小蘋果 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    觀音客棧 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    鈔票與我 (1971)    
    無敵鐵沙掌 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    壁虎 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972) ... 白牌昆
    今天不上課 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    廣東小老虎 (1973)    
    北地胭脂 (1973) ... 小李
    魔鬼天使 (1973)    
    怪客 (1973)    
    蕩寇三狼 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    猴拳寇四 (1974)    
    福建少林拳 (1974)    
    花花公子 (1974)    
    乜都得先生 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    應召男郎 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    大蛟龍 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    社女 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    阿福撈世界 (1975)    
    狼吻 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    斬草除根 (1975)    
    賣身 (1976)    
    大懵成 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    走得快好世界 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977) ... 路人
    出冊 (1977)    
    出術 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    流氓皇帝 (1977)    
    霹靂殺手 (1978)    
    鬼馬狂潮 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    交貨 (1978)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    鬼才龍虎榜 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    滿宮春 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    皇帝保車 (1983)    
    重振精武門 (1998)    
  策劃 (2 films)
    出術 (1977)    
    出術 (1977)