Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐國仕
Tong Kwok-Si  ♂





 
Filmography (1964-1974)
 
  動作設計 (1 film)
    北極風情畫 (1969)    
  美術 (25 films)
    三元相思曲 (1964)    
    菟絲花 (1965)    
    西施 (1965)    
    天之嬌女 (1966)    
    幾度夕陽紅 (1966)    
    幾度夕陽紅大結局 (1966)    
    十萬青年十萬軍 (1967)    
    鳳陽花鼓 (1967)    
    塔裡的女人 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    深情比酒濃 (1967)    
    陌生人 (1969)    
    神劍雙鳳 (1969)    
    梘硌 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    馬家溝 (1970)    
    大破白蓮教 (1971)    
    金玫瑰 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    下南洋 (1974)    
    鐵指唐手 (1974)    
  演員 (15 films)
    馬家溝 (1970)    
    雪路血路 (1970) ... 敎師鄭克齊
    孟姜女 (1970)    
    財色驚魂 (1971)    
    大破白蓮教 (1971)    
    我的情人 (1971)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    金玫瑰 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    怪客 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
    鐵指唐手 (1974)    
    下南洋 (1974)    
  服裝 (1 film)
    響尾追魂鞭 (1969)