Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊曼怡
Yeung Man-Yi
Aliases:  장진원
 
Filmography (1967-1982)
 
  監製 (14 films)
    鐵指唐手 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    男人女人 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    盲拳 (1972)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    龍虎征西 (1973)    
    怪客 (1973)    
    男子漢 (1973)    
    山東大姐 (1973)    
    飛虎相爭 (1977)    
    片片楓葉片片情 (1977)    
    黑煞 (1978)    
    小師傅與大煞星 (1979)    
  製片 (69 films)
    花落水流紅 (1967)    
    第一劍 (1967)    
    雁翎刀 (1968)    
    蒙妮妲日記 (1968)    
    夏日初戀 (1968)    
    太太萬歲 (1968)    
    玉龍吟 (1968)    
    春暖人間 (1968)    
    月夜琴挑 (1968)    
    決鬥惡虎嶺 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    大丐俠 (1968)    
    七大盜 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    蓮花寨 (1969)    
    聊齋誌異三集 (1969)    
    黑豹 (1969)    
    一劍情深 (1969)    
    藍色的夢 (1969)    
    四武士 (1969)    
    盜璽 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    亡命八傑 (1969)    
    龍吟虎嘯 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    鐵骨傳 (1969)    
    虎山行 (1969)    
    神經刀 (1969)    
    試情記 (1969)    
    嘉嘉 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    鬼皮 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    大賊王 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    小蘋果 (1970)    
    火鳥第一號 (1970)    
    雪路血路 (1970)    
    嫁不嫁 (1970)    
    異鄉客 (1970)    
    洪福齊天 (1970)    
    狠心的人 (1970)    
    錄音機情殺案 (1970)    
    殺戒 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    路客與刀客 (1970)    
    千面賊美人 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    大劍士 (1970)    
    翠寒谷 (1970)    
    龍沐香 (1970)    
    屠龍 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    神槍手 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    壯士血 (1970)    
    玉樓春夢 (1970)    
    鷹爪手 (1970)    
    浪子之歌 (1971)    
    劍魂 (1971)    
    霸行三千里 (1971)    
    孫悟空再鬧香港 (1971)    
    雲姑 (1971)    
    伏虎榜 (1972)    
    今天不上課 (1972)    
    風流艷盜 (1972)    
    蛇王與閻王 (1972)    
    狼來了 (1982)    
  導演 (3 films)
    戰北國 (1972)    
    怪客 (1973)    
    龍虎征西 (1973)    
  出品人 (1 film)
    下南洋 (1974)